WIE?

Mijn naam is Sanne Verheij, ik ben 32 jaar en woon in Oss. In 2001 studeerde ik af aan de Cartoonschool in Amsterdam en mocht ik mijzelf cartoonist noemen.
Na een aantal omwegen ben ik in de vormgeving en communicatie terecht gekomen. Toen ik in 2007 de tweede prijs won in een ontwerp-wedstrijd van de Provincie Noord Brabant, ben ik het creatieve pad weer op gegaan. In de jaren ervoor heb ik veel (werk)ervaring op gedaan in verschillende functies.

WAT

Na 6 jaar met veel enthousiasme gewerkt te hebben als zelfstandig vormgever, illustrator, tekstschrijver en projectmanager, ben ik nu weer terug naar mijn ‘roots’: cartoon-tekenen en het bedenken van creatieve, effectieve manieren om bij nieuwe klanten om tafel te komen. Hiervoor heb ik een uniek concept ontwikkeld: creative salestools.

WAAROM?

We zijn er allemaal van overtuigd dat onze dienst of ons product onmisbaar is voor onze klanten. Maar weten zij dat ook? In deze tijd waarin de economie niet langer vanzelfsprekend groeit, en waarin internet als communicatiemiddel voor iedereen toegankelijk is, is het meer dan ooit van belang dat we onszelf duidelijk positioneren en onze meerwaarde duidelijk communiceren naar onze klanten.
Ik stel mijzelf als doel om de schakel te zijn tussen bedrijf en doelgroep, waarbij ik gebruik maak van mijn creativiteit en tekentalent. Zodat u een indruk achter laat die niet snel vergeten wordt!